ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Και επισήμως… πράσινη η Τσινέκε!

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 18χρονης διεθνούς γκαρντ.

Και επισήμως... πράσινη η Τσινέκε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Κατερίνα Τσινέκε. Η Κατερίνα θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ γυναικών για την επερχόμενη σεζόν, 2017-2018, αγωνιζόμενη στις θέσης 1, 2 και 3 (point guard, shooting guard, small forward).

Γεννημένη στις 11 Ιουλίου 1999, η Κατερίνα Τσινέκε έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος σε επίπεδο Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Σημείο αναφοράς το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων του 2016 στο Σεράγεβο όταν και η Κατερίνα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά της δεύτερης κατηγορίας και μαζί την άνοδο για το τουρνουά της α’ κατηγορίας που διεξήχθη φέτος το καλοκαίρι στην Ουγγαρία όπου η Κατερίνα είχε μ.ο. 6,8 πόντους και 4,7 ριμπάουντ με το εθνικό μας συγκρότημα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συλλογικά η Κατερίνα Τσινέκε αγωνίσθηκε τις περασμένες δύο σεζόν με την γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Άρης ενώ έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στον Βόλο και την Καλαμπάκα, το 2014 και το 2015 αντίστοιχα και 2η και 3η με την ίδια ομάδα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων του 2016 και 2017 αντίστοιχα.

Η 18χρονη αθλήτρια δήλωσε: «Xαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται μια ανταγωνιστική χρονιά και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο και να αποδείξω τι αξίζω»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...