ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ»

Οι δηλώσεις του φόργουορντ των «πρασίνων» για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Εθνικής ομάδας.

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

Για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σίγουρα είναι δύσκολο για όλους. Για εμένα ίσως λίγο περισσότερο επειδή είναι αδερφός μου. Όμως ό,τι έγινε, έγινε. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».  Για το πως ο ίδιος νιώθει:  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Πλέον αρχίσαμε και βρισκόμαστε καλύτερα τώρα που είμαστε 12. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο Ευρωμπάσκετ».  Για το τι πρέπει να διορθωθεί εν όψει του τουρνουά:  «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά ψυχικά και να κερδίσουμε. Δεν είμαι προπονητής για να ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την Ισλανδία: «Υπάρχουν ομάδες που γίνονται καλύτερες στην πορεία του τουρνουά. Η Ισλανδία είναι μία δύσκολη ομάδα. Eίναι όλοι δύο μέτρα και τρέχουν σαν καρτούν. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...