ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το συγκινητικό μήνυμα του Στιλ για τον Ζέκα (pic)

O Άγγλος τερματοφύλακας αφιέρωσε την τελευταία του ανάρτηση στον φίλο του, Κάρλος Ζέκα.

Το συγκινητικό μήνυμα του Στιλ για τον Ζέκα (pic)

Συνυπήρξαν για αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι οι δρόμοι τους χώρισαν, με τους δυο τους να τραβούν διαφορετικές πορείες,  καταφέρνοντας ωστόσο, στο διάστημα που υπήρξαν συμπαίκτες, να δημιουργήσουν μια γερή φιλία.

«Ένας από τους πιο εμπνευσμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Θα περνούσα κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου έχοντας εσένα δίπλα μου φιλαράκο. Εις το επανιδείν», ανέφερε ο Άγγλος στην τελευταία του ανάρτηση στο instagram, για τον Ζέκα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Luke Steele (@lukesteeleydp)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.