ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πολυβόλο» ο Παππάς, θεαματικός ο Θανάσης!

Τι έκαναν οι τρεις «πράσινοι» της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία (90-61).

«Πολυβόλο» ο Παππάς, θεαματικός ο Θανάσης!

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε με το «δεξί» στο φετινό Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας της Ισλανδίας με 90-61, με την τριάδα του «τριφυλλιού» (Παππάς, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Καλάθης) να λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εν λόγω ματς.

Ο μεν Παππάς δεν δυσκολεύτηκε να «συνδεθεί» με το αντίπαλο καλάθι, τελειώνοντας το ματς ως πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» με 20 πόντους (7/9 δίποντα – 1/4 τρίποντα – 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 21:46 λεπτά συμμετοχής (20 βαθμοί στο index rating).

Ο Καλάθης είχε μια μεστή εμφάνιση, σημειώνοντας 9 πόντους (3/6 δίποντα – 1/2 τρίποντα – 0/2 βολές), κατεβάζοντας 5 ριμπάουντ και συμπληρώνοντας τη στατιστική του με 3 ασίστ και ένα κλέψιμο, σε 26:55 λεπτά συμμετοχής (1o βαθμοί στο index rating).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάτησε παρκέ για… ενάμισι δεκάλεπτο (14:55), ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία του σε άμυνα και επίθεση, προσφέροντάς μας αρκετές εντυπωσιακές φάσεις στις δύο άκρες του γηπέδου. Ο Θανάσης τελείωσε το ματς με 9 πόντους (3/3 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ είχε 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 2 κλεψίματα (18 βαθμοί στο index rating).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...