ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Νέο «μπαμ»: Δίνει Βλαχοδήμο, παίρνει Όλα Τζον ο Παναθηναϊκός!

Η Μπενφίκα επανήλθε ανεβάζοντας την προσφορά της για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, παραχωρώντας ως αντάλλαγμα τον 25χρονο Ολλανδό εξτρέμ, Όλα Τζον!

Νέο «μπαμ»: Δίνει Βλαχοδήμο, παίρνει Όλα Τζον ο Παναθηναϊκός!

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, καθώς η Μπενφίκα επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του ομογενή τερματοφύλακα, παραχωρώντας ως αντάλλαγμα στους «πράσινους» τον Ολλανδό εξτρέμ, Όλα Τζον!

Οι Πορτογάλοι κατέθεσαν πρόταση που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ για τον «Όντι», τον οποίο μάλιστα το «τριφύλλι» θα διατηρήσει στις τάξεις του την τρέχουσα σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του Όλα Τζον, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του «deal», το οποίο φαίνεται πως οδηγείται προς περάτωση!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια «ανάσα» από μία ακόμη εξαιρετική συμφωνία, καθώς δεν θα χάσει άμεσα τον βασικό γκολκίπερ του, προσθέτοντας παράλληλα μια πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.