ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΕΠΙΣΗΜΟ: «Πράσινος» ο Μουνιέ! (pic)

Ο Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον 29χρονο Γάλλο εξτρέμ, Άντονι Μουνιέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον σύλλογο.

ΕΠΙΣΗΜΟ: «Πράσινος» ο Μουνιέ! (pic)

Στο «τριφύλλι» και επισήμως ο Μουνιέ!

Οι «πράσινοι» ανάρτησαν πριν από λίγο φωτογραφία… καλωσορίσματος στον 29χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί το 11ο μεταγραφικό «χτύπημα» της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

https://twitter.com/paofc_/status/903295031884357633

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.763 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών, αποτελώντας την 11η φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Μουνιέ γεννήθηκε στο Ομπενά στη Γαλλία στις 27 Σεπτεμβρίου του 1987 και μεταπήδησε από την ομάδα Νέων της Λυών στην πρώτη ομάδα το 2007 σε ηλικία 20 ετών. Στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι του 2009 έπειτα από 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ, την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτήθηκε από τη Νις. Εκεί έμεινε τρεις σεζόν, καταγράφοντας 107 συμμετοχές με 17 γκολ και 19 ασίστ πριν πάρει μεταγραφή στην Μονπελιέ το καλοκαίρι του 2012. Στον τελευταίο «γαλλικό» σταθμό της καριέρας του έμεινε άλλα τρία χρόνια, έπαιξε σε 111 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, «μοίρασε» 20 ασίστ και τον Αύγουστο του 2015 έκανε το βήμα για το καμπιονάτο συμφωνώντας με την Μπολόνια. Πέρασε 1,5 σεζόν στην ιταλική ομάδα παίζοντας 38 αγώνες (6 γκολ, 1 ασίστ) πριν δοθεί δανεικός στην Αταλάντα τον Ιανουάριο του 2017. Στην ομάδα του Μπέργκαμο αγωνίστηκε 5 φορές. Εχει τέλος 4 συμμετοχές με την Εθνικής U21 της Γαλλίας.

Καλωσορίζουμε τον Αντονί στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...