ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΟ12

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό και επισήμως ο Χίλιεμαρκ! (pic)

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media.

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό και επισήμως ο Χίλιεμαρκ! (pic)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αντονί Μουνιέ, οι «πράσινοι» καλωσόρισαν και επισήμως τον 25χρονο Σουηδό μέσο, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο Χίλιεμαρκ ήρθε στο «τριφύλλι» ως δανεικός για έναν χρόνο, έχοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2018.

Aναλυτικά:

 12η μετεγγραφή του Παναθηναϊκού για τη θερινή περίοδο

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Τζένοα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο διεθνής με την εθνική Σουηδίας μέσος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-18.

Ο Χίλιεμαρκ γεννήθηκε στο Γκίσλαβεντ της Σουηδίας στις 28 Ιουνίου 1992. Στην ομάδα της γενέτειράς του έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα έως ότου στα 16 του χρόνια πήγε στην Έλφσμποργκ. Άμεσα μπήκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας ενώ από τα 18 του ήταν βασικό στέλεχος της Έλφσμποργκ. Από νωρίς τον έβαλαν στο στόχαστρο ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Τζένοα και η Κλαμπ Μπριζ, αλλά τελικά τον Ιανουάριο του 2013 τον αγόρασε η Αϊντχόφεν. Στην PSV έμεινε έως το καλοκαίρι του 2015 (κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα τη σεζόν 2014-15), αφού τότε τον αγόρασε η Παλέρμο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 όπου η Σουηδία στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στην Παλέρμο έπαιξε βασικός για ενάμισι χρόνο ώσπου τον Ιανουάριο του 2017 τον πήρε δανεικό η Τζένοα και ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι. Είναι σταθερό μέλος της εθνικής Σουηδίας.

Όσκαρ καλωσόρισες.

https://twitter.com/paofc_/status/903301433512087552

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...