ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «ευχαριστώ» του Μουνιέ στην πρώην ομάδα του (pic)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» προέβη σε ευχαριστήρια ανάρτηση προς την, πρώην ομάδα του, τη Μπολόνια.

Το «ευχαριστώ» του Μουνιέ στην πρώην ομάδα του (pic)

Αναλυτικά, όλα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μουνιέ:

«Θυμάμαι πως όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ δεν γνώριζα ούτε μια λέξη στα ιταλικά. Η εμπειρία της Μπολόνια θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου. Όλοι εδώ, ανεξαιρέτως, με υποδέχθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα: τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ αλλά και ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στη Φεντερίκα, τον Ρομπέρτο, τον Μάσιμο και τον Ιβάν, γιατί βοήθησαν εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως και τους συμπαίκτες μου. Με αρκετούς από αυτούς ανέπτυξα φιλίες, στα δύο χρόνια της παρουσίας μου εδώ. Φυσικά, δεν μπορώ να ξεχάσω τους οπαδούς της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξαν.

Η ζωή μου προσέφερε μια νέα εμπειρία, που ακούει στο όνομα ”Παναθηναϊκός”. Θα μου λείψεις Ιταλία, αλλά ίσως επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον»

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Mounier (@anthony_mounier)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...