ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Έγινε… Ιταλός ο Ρινάλντι: Το ποσό που εξοικονομεί ο Παναθηναϊκός (pic)

Στη γείτονα χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός επιθετικός. Πόσα λεφτά γλίτωσαν οι «πράσινοι» από την αποδέσμευσή του.

Έγινε... Ιταλός ο Ρινάλντι: Το ποσό που εξοικονομεί ο Παναθηναϊκός (pic)

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μπρέσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την -κοινή συναινέσει- λύση του συμβολαίου του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος, βάσει απόδοσης και αποτελεσματικότητας, αποτέλεσε μία από τις πιο άστοχες» μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση και με τα χρήματα που λάμβανε στο «τριφύλλι».

Ο σύλλογος πάντως βγαίνει διπλά κερδισμένος από αυτή την εξέλιξη, καθώς αποδέσμευσε από τις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή που βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων, γλιτώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει στη.. μπάνκα το ποσό των 2.2 εκατ. ευρώ μεικτά, δηλαδή το συμβόλαιο και η εφορία του Ρινάλντι, που αμειβόταν με 550.000 ευρώ ετησίως σε συμφωνία που εξέπνεε το 2020.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εδώ και στο εξής, οι «πράσινοι» θα πορευθούν δίχως τον Ρινάλντι, με τον Αργεντινό να εντάσσεται στο δυναμικό της Μπρέσια, ευελπιστώντας πως θα ανεβάσει την καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...