ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Oικονόμου: «Ποιοτική επιλογή ο Μουνιέ, μπορεί να πάρει τον Παναθηναϊκό από το… χέρι»

Τι δήλωσε για τον Μουνιέ πρώην συμπαίκτης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του «τριφυλλιού».

Oικονόμου: «Ποιοτική επιλογή ο Μουνιέ, μπορεί να πάρει τον Παναθηναϊκό από το... χέρι»

Ο 24χρονος αμυντικός της Μπολόνια, Μάριος Οικονόμου, «έπλεξε» το «εγκώμιο» του Αντονί Μουνιέ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Πράσινη».

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο πρώην συμπαίκτης του αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το «τριφύλλι», ικανή να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα σε επιτυχίες, εφόσον νιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονόμου στην «Πράσινη»:

Για τα χαρακτηριστικά του Γάλλου: «Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο, πολύ γρήγορο και εξαιρετικό με τη μπάλα στα πόδια ποδοσφαιριστή. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως έχει το κίνητρο να παίξει καλά. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά στην Μπολόνια και στην Αταλάντα, έπαιξε λίγο και δυσκολεύτηκε από τον προπονητή που είχε, γιατί φαίνεται πως δεν ήταν στις βασικές επιλογές»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εάν μπορεί να ανταποκριθεί στον Παναθηναϊκό: «Δεν το συζητάω καν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Ο Μουνιέ έχει κάνει πρωταθλητισμό στην καριέρα του, είναι ένας παίκτης που αν νιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και της ομάδας, μπορεί να την πάρει από το χέρι»

Για το εάν θα πετύχει στο «τριφύλλι»: «Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα πάει καλά στον Παναθηναϊκό, γιατί μίλησα μαζί του αρκετές φορές. Ήθελε μια ομάδα με στόχους για να κάνει και εκείνος τα πάντα και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...