ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χίλιεμαρκ: «Έτοιμος για μια νέα αρχή με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ποιοι οι στόχοι του με το «τριφύλλι» αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Χίλιεμαρκ: «Έτοιμος για μια νέα αρχή με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στο PAO TV:

Για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»: «Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για μένα ένα μεγάλο και καλό βήμα. Στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να φέρω ξανά την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο και να επιστρέψω στην Εθνική Σουηδίας.

Για την ως τώρα πορεία του: «Ήμουν στην Έλφσμποργκ που πήρα το πρωτάθλημα, μετά στην Αϊντχόφεν που επίσης πήρα το πρωτάθλημα. Μία πολύ καλή εμφάνιση στην Κ21. Έχω δύο πρωταθλήματα. Τώρα βρίσκομαι εδώ στον Παναθηναϊκό και φιλοδοξώ να κάνω μία καινούργια αρχή.

Για τις επαφές που είχε πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον Νίκλας Χουλτ για να πάρω πληροφορίες και μου είπε πολύ θετικά πράγματα. Μου είπε για το πόσο ωραίος είναι ο καιρός, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για τη ζωή για το φαγητό. Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον Μάρκους Μπεργκ που μου είπε πως είναι ένας φανταστικός σύλλογος με πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Αυτό με βοήθησε ν πάρω την απόφαση αυτήν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αγωνιστικό του ρόλο: «Κοιτάω να παίζω από την μία περιοχή στην άλλη και κοιτάω να κάνω το καλύτερο είτε έχω, είτε δεν έχω την κατοχή της μπάλας. Κοιτάω και στην άμυνα να καθαρίζω το παιχνίδι αλλά και να προωθούμαι στην επίθεση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.