ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τις… ευλογίες των Χουλτ και Μπεργκ ο Χίλιεμαρκ

Πως συνδέονται οι Νίκλας Χουλτ και Μάρκους Μπεργκ στη μεταγραφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό.

Με τις... ευλογίες των Χουλτ και Μπεργκ ο Χίλιεμαρκ

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αποτέλεσε την 12η και… τυχερή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό στην θερινή μεταγραφική περίοδο. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, κλείνοντας τον 25χρονο Σουηδό μέσο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πλην των τυπικών θεμάτων, που αφορούν τα συμβόλαια και γενικά, τα γραφειοκρατικά ζητήματα του deal, μεγάλο ρόλο για το τελικό «ναι» του Χίλιεμαρκ έπαιξαν οι δύο συμπατριώτες του, Νίκλας Χουλτ και Μάρκους Μπεργκ.

Ο νυν (Χουλτ) αλλά και ο πρώην (Μπεργκ) ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», ήρθαν σε επικοινωνία με τον Χίλιεμαρκ, μεταφέροντάς του τα καλύτερα, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τη ζωή στην Αθήνα. Όπως ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις του:  «Μίλησα με τον Νίκλας Χουλτ για να πάρω πληροφορίες και μου είπε πολύ θετικά πράγματα. Μου είπε για το πόσο ωραίος είναι ο καιρός, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για τη ζωή για το φαγητό. Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον Μάρκους Μπεργκ που μου είπε πως είναι ένας φανταστικός σύλλογος με πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Αυτό με βοήθησε ν πάρω την απόφαση αυτήν».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι θετικές απόψεις των δύο συμπατριωτών του, έδωσαν ένα παραπάνω κίνητρο στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ ώστε να αποδεχθεί αλλά και να δει με περισσή αισιοδοξία το νέο βήμα που πραγματοποίησε στην καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.