ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Ελπίζουμε να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε τον διακαή πόθο του για τη... συρραφή του έβδομου αστεριού στη φανέλα της ομάδας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την Toyo.

Πασκουάλ: «Ελπίζουμε να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία ελαστικών «Τoyo», με τον Τσάβι Πασκουάλ να δηλώνει ευτυχής για την είσοδο του «κολοσσού» στην «πράσινη» οικογένεια, ευχόμενος να φέρει στο «τριφύλλι» την ίδια τύχη με τη… Λέστερ.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε επίσης για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος «έλαμψε» στο παιχνίδι με τους Ισλανδούς, αλλά και το Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ: 

Για τη νέα συνεργασία του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας, ιδιαίτερα με τους νέους μας συνεργάτες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την συνεργασία με τη Toyo. Αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς μαζί. Τους γνωρίζω από τότε που ήμουν στην Ισπανία. Ξέρω ότι είναι παράδειγμα της εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι εταιρεία-ηγέτης σε αυτό που κάνει. Μοιραζόμαστε πολλές αξίες με την εταιρεία. Γι αυτό θέλω να την καλωσορίσω στην οικογένεια μας. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία μαζί της, όπως έγινε με τη Λέστερ. Όταν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήραν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε με τον ίδιο τρόπο να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα… ελαστικά που χρησιμοποιεί η ομάδα: «Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα… ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας, όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Έχουμε νέα «ελαστικά». Θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πώς νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε να έχουμε ενιαίο αποτέλεσμα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο απ’ ότι η πλειονότητα των ομάδων. Φέτος, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Νομίζω ότι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εθνική. Πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσει κανέναν απολύτως. Ελπίζουμε να πάει καλά σε όλο το τουρνουά. Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να έρθει να δουλέψει μαζί μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί και αντίστοιχα ο ίδιος να προσφέρει λύσεις στην ομάδα μας.

Για ενδεχόμενη «μάχη» Ελλάδας και Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ: «Δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί αυτό, δεν θα μπορέσετε να με ρωτήσετε. Δεδομένο οτι δεν μιλάω ποτέ υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην εθνική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...