ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσείς, προσέξατε την αντίδραση του Ρινάλντι; (pic)

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...

Εσείς, προσέξατε την αντίδραση του Ρινάλντι; (pic)

Έπειτα από πολλούς μήνες προσπαθειών, έστω και στο… παρά ένα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να απεμπλακεί από τον Λαουτάρο Ρινάλντι, βρίσκοντας τη «χρυσή τομή» ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε τους «πράσινους», καθώς ο Αργεντινός φορ δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο «κλίμα» και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, η οποία δεν τον υπολόγιζε εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ρινάλντι κατάφερε να βρει νέα «στέγη», υπογράφοντας στην Μπρέσια, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, γεγονός που δεν φαίνεται να… χαροποίησε ιδιαίτερα τον 23χρονο φορ, κρίνοντας από την αντίδρασή του στη φωτογραφία της παρουσίασής του από τον νέο του σύλλογο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι από τις στιγμές που… μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, καθώς ο Αργεντινός φαίνεται να είναι, ολίγον τι… ξενερωμένος:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...