ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα αρχή για τον Στιλ με τις ευχές των «πράσινων» οπαδών! (pics)

Η νέα ανάρτηση του Λουκ Στιλ στο instagram και τα μηνύματα που έλαβε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Νέα αρχή για τον Στιλ με τις ευχές των «πράσινων» οπαδών! (pics)

Ο Λουκ Στιλ αποχαιρέτησε εχθές με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο τον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς του και σήμερα επανήλθε με νέα ανάρτηση στο instagram, από το γήπεδο της νέας του ομάδας, Μπρίστολ Σίτι.

View this post on Instagram

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Luke Steele (@lukesteeleydp)

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την υπογραφή μου στη Μπρίστολ, ανυπομονώ να ανταποκριθώ σε αυτή τη νέα πρόκληση», ανέφερε ο Άγγλος πορτιέρε, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να κατακλύζουν το προφίλ του Στιλ, δίνοντας του τις ευχές τους για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

«Είσαι ένας από εμάς κι αυτό δεν αλλάζει. Καλή τύχη στη Μπρίστολ φίλε», «Είσαι κύριος. Καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών του «τριφυλλιού» στην ανάρτηση του Στιλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.