ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ

Προσφυγή Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό δικαστήριο για Εσιέν!

Οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του Γκανέζου.

Προσφυγή Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό δικαστήριο για Εσιέν!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφεύγει κατά του Μίκαελ Εσιέν ο Παναθηναϊκός.

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό στην καταβολή ποσού ύψους 418.975 ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν, αλλά οι «πράσινοι» ζητούν τη ρύθμιση της οφειλής με βάση τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Ομοσπονδίας των επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και του ΠΣΑΠ.

Αντίθετα, ο Γκανέζος δεν αποδέχεται το αίτημα αυτό, λόγω του ότι δεν είναι μέλος του ΠΣΑΠ και ζητά με τη σειρά του να επιβληθούν οι ποινές, εάν δεν εξοφληθεί εντός των επομένων δύο μηνών.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...