ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 69-84

Ξεμούδιασμα με πρωταγωνιστή τον Ντένμον!

Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου, επικρατώντας 84-69 των γηπεδούχων, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στα δυτικά προάστια.

Ξεμούδιασμα με πρωταγωνιστή τον Ντένμον!

Με το «δεξί» μπήκε στα φιλικά της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Πασκουάλ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι, επικρατώντας με 84-69 της ομώνυμης ομάδας, σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και είχε προπονητικό χαρακτήρα. Το «τριφύλλι» έχτισε από την αρχή διψήφια διαφορά, διατηρώντας την έως το τέλος της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ σε διψήφιο επίπεδο κινήθηκαν επίσης οι Βουγιούκας (14π.), Καλαϊτζάκης (12π.) και Όγκαστ (10π.). Από το Περιστέρι ξεχώρισαν οι Μαγκουνής και Σιγκούνας, με 17 και 12 πόντους αντίστοιχα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 33-52, 50-73, 69-84.

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Δομβρογιάννης, Παππάς, Μαγκουνής 17, Πολυτάρχου 4, Αγγέλου 11, Μάντζαρης 2, Σκορδίλης 9, Σιγκούνας 12, Κωνσταντακόπουλος, Σίμτσακ, Δημητριάδης 10.

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης 12, Μποχωρίδης 6,  Ντένμον 19, Ρίβερς 1, Λοτζέσκι 2, Μήτογλου 2, Σίνγκλετον 12, Βουγιούκας 14, Σακελλαρίου, Παπαντωνίου, Γκάμπριελ 6, Όγκαστ 10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.