ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ «CAPTAIN» Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Ώρα… αρχηγών στον Παναθηναϊκό: Ποια ονόματα «παίζουν» για την 4άδα

Η αποχώρηση των παικτών που απάρτιζαν την περσινή τετράδα των αρχηγών οδηγεί τον Ουζουνίδη να επιλέξει τους αντικαταστάτες τους.

Ώρα... αρχηγών στον Παναθηναϊκό: Ποια ονόματα «παίζουν» για την 4άδα

Το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου βρήκε τον Παναθηναϊκό αλλαγμένο κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, καθώς οι «πράσινοι» καλωσόρισαν στις τάξεις τους 12 ποδοσφαιριστές, ενώ αποχαιρέτησαν αρκετούς, μεταξύ άλλων και την τετράδα των περσινών αρχηγών.

Ο Κάρλος Ζέκα πήρε μεταγραφή στην Κοπεγχάγη, ο Μάρκους Μπεργκ στην Άλ Αΐν, ενώ οι Λέτο και Κοτσόλης αποδεσμεύτηκαν από τον σύλλογο. Έτσι, παρίσταται η ανάγκη επιλογής νέας τετράδας αρχηγών από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προς ανάδειξη, καθώς πλέον, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, ενώ «δυνατά» παίζουν και τα ονόματα των Ροντρίγκο Μολέδο, Ρόμπιν Λουντ και Νίκλας Χουλτ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μπει στην τετράδα και κάποιος ο οποίος φόρεσε το φετινό καλοκαίρι τα πράσινα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.