ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέψεις για ενίσχυση της άμυνας: Τα δύο ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο

Οι «πράσινοι» φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής τους γραμμής. Τα δύο ονόματα που ακούγονται και η προθεσμία.

Σκέψεις για ενίσχυση της άμυνας: Τα δύο ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο | panathinaikos24.gr

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έληξε τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, ωστόσο η αντίστοιχη προθεσμία για τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών (λήγει στις 11 του μήνα), δίνει το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να πραγματοποιήσει (εάν το θελήσει) άλλη μια κίνηση.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 6.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, οι «πράσινοι» φέρεται να επεξεργάζονται το ενδεχόμενο του να προχωρήσουν σε ακόμα μία μεταγραφή, ενισχύοντας τη γραμμή της άμυνάς τους, με δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να έρχονται στο προσκήνιο.

Τόσο ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, όσο και ο 34χρονος Μαυροβούνιος, Μάρκο Μπάσα (πέρσι αγωνιζόταν στη Λιλ) έχουν προταθεί στον σύλλογο, ο οποίος έχει μία εβδομάδα μπροστά του ώστε να κάνει κάποια κίνηση για έναν εκ των δύο περιπτώσεων (ή για κάποιο άλλο όνομα που δεν έχει δει το «φως» της δημοσιότητας) «στοχεύοντας» στην 13η φετινή μεταγραφή του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close