ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέψεις για ενίσχυση της άμυνας: Τα δύο ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο

Οι «πράσινοι» φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής τους γραμμής. Τα δύο ονόματα που ακούγονται και η προθεσμία.

Σκέψεις για ενίσχυση της άμυνας: Τα δύο ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έληξε τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, ωστόσο η αντίστοιχη προθεσμία για τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών (λήγει στις 11 του μήνα), δίνει το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να πραγματοποιήσει (εάν το θελήσει) άλλη μια κίνηση.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, οι «πράσινοι» φέρεται να επεξεργάζονται το ενδεχόμενο του να προχωρήσουν σε ακόμα μία μεταγραφή, ενισχύοντας τη γραμμή της άμυνάς τους, με δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να έρχονται στο προσκήνιο.

Τόσο ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, όσο και ο 34χρονος Μαυροβούνιος, Μάρκο Μπάσα (πέρσι αγωνιζόταν στη Λιλ) έχουν προταθεί στον σύλλογο, ο οποίος έχει μία εβδομάδα μπροστά του ώστε να κάνει κάποια κίνηση για έναν εκ των δύο περιπτώσεων (ή για κάποιο άλλο όνομα που δεν έχει δει το «φως» της δημοσιότητας) «στοχεύοντας» στην 13η φετινή μεταγραφή του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.