ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη «μάχη» απόψε δύο «πράσινοι» διεθνείς

«Άρωμα»... Παναθηναϊκού θα έχουν δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη «μάχη» απόψε δύο «πράσινοι» διεθνείς

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αφιερωμένη στις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και σήμερα, αναμένεται να «παιχτεί» το τελευταίο «σετ» όσον αφορά τα διεθνή παιχνίδια.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιακούμπα Σιλά φόρεσε το περιβραχιόνιο στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Μάλι με το Μαρόκο, την οποία ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αλλά και οι συμπαίκτες του θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα, καθώς ηττήθηκαν με 6-0 από τους γηπεδούχους στη Ραμπάτ.

Χθες, Σάββατο, ήταν η σειρά του Ρόμπιν Λουντ που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Ισλανδία, φέρνοντας… γούρι, καθώς οι Φινλανδοί νίκησαν τους «νησιώτες» με 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο τους… τρίποντο στα προκριματικά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, το ενδιαφέρον μας προσανατολίζεται στο Φάληρο και το Μινσκ. Η μεν Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Βέλγιο (21:45) σε ένα ματς… ζωής και θανάτου, όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να βρίσκεται στην αποστολή, καθώς κλήθηκε εκτάκτως από τον Σκίμπε και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται.

Λίγες ώρες νωρίτερα, (19:00) η Σουηδία του Όσκαρ Χίλιεμαρκ (κλήθηκε εκτάκτως και εκείνος από τον Γιάνε Άντερσονς) αντιμετωπίζει τους Λευκορώσους και αναζητά τη νίκη. Ο 25χρονος μέσος του Παναθηναϊκού έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός στο αποψινό ματς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» στη μεσαία γραμμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.