ΚΛΕΙΣΙΜΟ
100.000 ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Επαφές με Λουντ για νέο συμβόλαιο: Οι αξιώσεις του Φινλανδού

Ο Παναθηναϊκός έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρόμπιν Λουντ. Ποιο το ύψος της πρώτης προσφορά των «πρασίνων», τι ζήτησε η πλευρά του Φινλανδού ποδοσφαιριστή.

Επαφές με Λουντ για νέο συμβόλαιο: Οι αξιώσεις του Φινλανδού

Οι εμφανίσεις του Ρόμπιν Λουντ το τελευταίο διάστημα οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην απόφαση για πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του 24χρονου ποδοσφαιριστή, με τις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν λάβει χώρα.

Η πρώτη προσφορά των «πρασίνων» στον Λουντ κυμάνθηκε στις 350.000 ευρώ, απολαβές κατά 70.000 ευρώ μεγαλύτερες από το υπάρχον συμβόλαιό του (280.000), ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξίωσε 450.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport»

Η διαφορά αυτή μπορεί να μην είναι αμελητέα, όμως δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τις διαπραγματεύσεις, καθώς η πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός των επομένων ημερών, οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...