ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αναχώρησε για Καστοριά ο Παναθηναϊκός

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αρχίζουν από σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.

Αναχώρησε για Καστοριά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αφήνει προσωρινά πίσω του το ΟΑΚΑ και μεταβαίνει στη γενέτειρα του Δημήτρη Διαμαντίδη (Καστοριά) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τη Θεσσαλονίκη (αεροπορικώς) και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς προς την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα «χτυπά» η καρδιά του «εξάστερου» την τρέχουσα εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Άρη στις 9/9, στο κλειστό του Άργους Ορεστικού και μία ημέρα αργότερα (10/9) θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 5.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.