ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: Η συγκινητική ανάρτησή του για τα γενέθλια του γιου του (pic)

O Aμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» ευχήθηκε μέσω instagram στο νεότερο μέλος της οικογένειάς του. Δείτε την ανάρτησή του.

Γκάμπριελ: Η συγκινητική ανάρτησή του για τα γενέθλια του γιου του (pic)

«Προς το νεότερο μέλος των Γκάμπριελ. Νεαρέ Κάμερον. Χαρούμενα τέταρτα γενέθλια γιε μου! Είσαι εξαιρετικός και έχεις απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είσαι γεννημένος για κωμικός, έστω κι αν ακόμη δεν το έχεις καταλάβει. Είναι σαν να σε ακούω: Σήμερα είμαι τεσσάρων, έτσι μπαμπά;. Φιλαράκο, εύχομαι εσύ και ο αδερφός σου να σταματήσετε να μεγαλώνετε τόσο γρήγορα. Εγώ, η μαμά και η υπόλοιπη οικογένεια σε αγαπάμε πολύ. Χαρούμενα 4α γενέθλια Κάμερον Γκάμπριελ»

https://www.instagram.com/p/BYoIDUZF3WH/?taken-by=younggizzle22_foe

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.