ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Καλύτερα να κερδίζαμε, κι ας μην είχα σκοράρει»

Οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Βέλγιο.

Ζέκα: «Καλύτερα να κερδίζαμε, κι ας μην είχα σκοράρει»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με το Βέλγιο: «Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια, αλλά ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να κερδίσουμε, κάναμε τα πάντα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε»

Για το ματς με την Εσθονία: «Χάσαμε την ευκαιρία με την Εσθονία, χάσαμε και σήμερα αν και είχαμε ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με την Εσθονία. Είχαμε και δοκάρι και όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα είναι δύσκολα»

Για το γκολ που σημείωσε κι αν θύμισε τον Μήτρογλου: «Όχι σαν τον Μήτρογλου γιατί δεν βάζω πολλά γκολ. Ήταν δύσκολο και είμαι χαρούμενος, αλλά ήθελα να μην βάλω το γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα συνεχίσουμε και θα τα κάνουμε όλα για την 2η θέση. Έχουμε άλλα δύο ματς και το πιστεύουμε πολύ»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.