ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: Τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού στη σεζόν 2017/18

Δείτε ποιες αγωνιστικές έχει «σημαδέψει» από τώρα ο Τσάβι Πασκουάλ. Πότε θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ.

Basket League: Τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού στη σεζόν 2017/18

Δύο back to back μεγάλες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το καλεντάρι του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν της Basket League.

Οι «πράσινοι» θα κάνουν… ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα από το ΣΕΦ, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό (7/10) στην άδεια, λόγω τιμωρίας έδρα του. Μία εβδομάδα αργότερα, το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (14/10) και στη συνέχεια, έπεται το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη (vs Άρης στις 9 Δεκεμβρίου). Η τετράδα των ντέρμπι κλείνει τη νέα χρονιά, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει, ως τυπικά φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ (13/1).

Στις 27 Ιανουαρίου, το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ματς του δευτέρου γύρου, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου (31/3) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Μαρούσι, ενώ στις 8 Μαΐου, θα κλείσει ο κύκλος των ντέρμπι για τη regular season με το εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...