ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελεσίγραφο» της Εθνικής για τα social media!

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου έλαβε θέση για όσους ξεπερνούν τα όρια μέσω των Social Media.

«Τελεσίγραφο» της Εθνικής για τα social media!

Στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα σχετικά με όσους μπαίνουν στους λογαριασμούς της ομάδας ή της ομοσπονδίας στα Social Media και ξεπερνούν τα όρια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Τα υβριστικά σχόλια ορισμένων ανόητων προς το πρόσωπο του Λουκάκου, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία μέσω του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ελλάδος στο facebook καταδίκασε τις συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό ποστ της ΕΠΟ εδώ

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.