ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής, εάν νικήσει την Πολωνία

Το ντέρμπι του Β' Ομίλου του Ευρωμπάσκετ έβγαλε τον πρωτοπόρο και τον... επίδοξο αντίπαλο της Εθνικής μας Ομάδας στους «16», εάν νικήσουμε τους Πολωνούς.

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής, εάν νικήσει την Πολωνία

Οι Λιθουανοί επικράτησαν με άνεση των Γερμανών (89-72) στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου του Ευρωμπάσκετ, «καπάρωσαν» την πρώτη θέση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους «16» του θεσμού.

Ο αντίπαλος της θα προκύψει από τον νικητή του Ελλάδα – Πολωνία (17:30), ο οποίος θα πάρει την τέταρτη και τελευταία θέση πρόκρισης στον Α’ Όμιλο, «πέφτοντας» πάνω στη Λιέτουβα.

Ας ελπίσουμε να είναι η Εθνική μας στη θέση αυτή…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.