ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλαγές στο πρόγραμμα διάθεσης των καρτών διαρκείας

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλλαγές στο πρόγραμμα διάθεσης των καρτών διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στο εξής ωστόσο τα Σάββατα τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργούν. Τις καθημερινές οι ώρες λειτουργίας θα είναι 09:30 – 17:30, ενώ τις Κυριακές η διάθεση διεξαγόταν ούτως ή άλλως μόνο ηλεκτρονικά.

Φέτος όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να σταθούν στο πλευρό της ομάδας χάρη στην προσφορά της Π.Α.Ε. που διαθέτει τα διαρκείας στις καλύτερες τιμές που προσφέρθηκαν ποτέ. Η έκπτωση σε σχέση με πέρυσι αγγίζει και σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά το 40%, με τις τιμές για τα φθηνότερα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 110 €!

Οι φίλαθλοι τις ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τις Κάρτες Διαρκείας τους είτε ηλεκτρονικά (και το Σ/Κ) είτε από το γήπεδο, στη Θύρα 3 σύμφωνα με το πρόγραμμα που περιγράφηκε παραπάνω. Εκτός από μετρητά, αγορές Καρτών θα πραγματοποιούνται και με Πιστωτική, Χρεωστική και Prepaid κάρτα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης, τα προνόμια και τις κατηγορίες Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τηλεφωνικά στο 210 8709000».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...