ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 83-53

«Ξεμούδιασμα» με σούπερ Μήτογλου και Λοτζέσκι!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, επικρατώντας 83-53 της Καστοριάς σε φιλική αναμέτρηση. Ξεχώρισαν οι Μήτογλου (18π.) και Λοτζέσκι (13π.).

«Ξεμούδιασμα» με σούπερ Μήτογλου και Λοτζέσκι!

Το πρώτο του φιλικό στο έδαφος της Καστοριάς έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» νίκησαν με 83-53 την ομώνυμη ομάδα στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, πραγματοποιώντας μία δυνατή προπόνηση εν όψει του επόμενου «τεστ» με τον Άρη στο ίδιο γήπεδο (9/9).

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε την ευχέρεια να δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες μονάδες του ρόστερ του αλλά και διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, βλέποντας τους Ντίνο Μήτογλου (18π.) και Ματ Λοτζέσκι (13π.) να ξεχωρίζουν. Θετικός ήταν και ο νεαρός Καλαϊτζάκης (8π.)

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 51-24, 68-32, 83-53

Παναθηναϊκός: Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8(1), Μποχωρίδης 3(1), Λοτζέσκι 13(3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9 (1), Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10(1), Μήτογλου 18(2), Ντένμον 7(1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE