ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Οι παίκτες έχουν διάθεση, το κλίμα στην ομάδα είναι άρτιο»

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Νίκος Παππάς, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την Καστοριά (83-53) στο Άργος Ορεστικό.

Παππάς: «Οι παίκτες έχουν διάθεση, το κλίμα στην ομάδα είναι άρτιο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά στο paobc.gr:

Για το σημερινό φιλικό με την Καστοριά: «Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στη διασκέδαση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών: «Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...