ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σκληρές δηλώσεις από Κακιούζη: «Αυτά, ούτε στα παιδικά…»

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Κακιούζης στον απόηχο των όσων συνέβησαν μετά τη νέα ήττα της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Σκληρές δηλώσεις από Κακιούζη: «Αυτά, ούτε στα παιδικά...»

Ο παλαίμαχος φόργουορντ και πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας τοποθετήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας τη δική του άποψη σχετικά με όσα συνέβησαν μετά την ήττα της «γαλανόλευκης» από τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Ο Κακιούζης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι αντίθετος με τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, τονίζοντας παράλληλα ότι η Εθνική παίζει… ινδιάνικο μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κακιούζη στην ΕΡΤ:

«Δεν μου άρεσε η δήλωση του Θανάση. Εγώ δεν βλέπω να παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε ινδιάνικο μπάσκετ. Και ο λόγος που γυρίζουμε τα παιχνίδια είναι πως δεν παίζουμε με ομάδες όπως η Σερβία, για να φάμε 40 ή με την Ισπανία να φάμε 50. Όταν το επίπεδό μας είναι καλύτερο από της Φινλανδίας και της Σλοβενίας, σαφώς και θα κάνεις ανατροπή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Θέλω η Εθνική να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Το πάλι σημαίνει πως στους 4 πόντους δεχτήκαμε αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή. Πάλι. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε αλλού. Μας φταίνε οι διαιτητές, οι μπάλες λες και οι άλλοι δεν παίζουν με τους διαιτητές και τις μπάλες.

Βγαίνει ο Θανάσης και κάνει τη δήλωση. Το θεωρώ λάθος. Το θεωρώ ατυχές, όπως ατυχείς ήταν και οι δηλώσεις του κόουτς. Όταν γίνεται κάτι μέσα στην ομάδα, μένει στην ομάδα. Εκεί φαίνεται η ομάδα. Όταν βγαίνει κάποιος και το λέει δεξιά κι αριστερά είναι λάθος.

Είναι λάθος. Η ομάδα έχει ένα παιχνίδι αύριο. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να κερδίσουμε το παιχνίδι να περάσουμε. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ούτε στα παιδικά-εφηβικά. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό το πράγμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...