ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζέκα: «Ήταν δύσκολο να πω αντίο – Σίγουρα θα γυρίσω στην Ελλάδα μια μέρα»

Ο Κάρλος Ζέκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ΜΜΕ της Δανίας, ότι αισθάνεται πλέον Έλληνας, ενώ μίλησε για την ημέρα που αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην χώρα μας.

Ζέκα: «Ήταν δύσκολο να πω αντίο - Σίγουρα θα γυρίσω στην Ελλάδα μια μέρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για το «αντίο» του στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ δύσκολο και συγκινητικό. Πέρασαν πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και οι οπαδοί του είναι φανταστικοί και παθιασμένοι. Ήμουν κοντά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν σε καθημερινή βάση. Ήμουν κοντά και με τους συμπαίκτες μου. Οπότε, ήταν δύσκολο να πω αντίο. Δακρύσαμε στον αποχαιρετισμό, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν δέχεσαι μία νέα πρόκληση. Πάντα, θα νοιάζομαι για αυτούς, επειδή με βοήθησαν πολύ. Μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα, αισθάνομαι σαν Έλληνας. Είναι σίγουρο πως θα γυρίσω στην Ελλάδα μία μέρα»

Για την πρόκληση της Κοπεγχάγης: «Ξέρω ότι ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια. Έπαιξε στο Champions League και τώρα είναι στο Europa League. Έδειξαν ενδιαφέρον και θεώρησα ότι πρόκειται για καλή πρόκληση για εμένα, για την καριέρα μου. Ήθελα έναν σύλλογο που θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Προέρχομαι από σύλλογο που στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήραμε έναν τίτλο από το 2011, που πήγα στην ομάδα. Υπάρχει πνεύμα νικητή στην Κοπεγχάγη και επρόκειτο για μια εύκολη επιλογή για εμένα».

Για τους στόχους του με τον νέο του σύλλογο: «Οι προσδοκίες μου είναι να βρίσκομαι στους κορυφαίους. Γνωρίζω ότι δεν βρισκόμαστε σε καλή θέση στην βαθμολογία, αλλά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και τα πάντα είναι πιθανά. Ως μεγάλο κλαμπ που είμαστε, πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κατακτάμε τίτλους. Είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.