ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H άποψη του Σίνγκλετον για το… rating του Μπογκντάνοβιτς (pic)

Το «τιτίβισμα» του Αμερικανού για τον περσινό αντίπαλό του και τη βαθμολογία του στο νέο 2Κ.

H άποψη του Σίνγκλετον για το... rating του Μπογκντάνοβιτς (pic)

Μετρούν αντίστροφα οι ημέρες για την κυκλοφορία του νέου τίτλου της ΝΒΑ 2Κ και ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες αξιολογήσεις των παικτών, μεταξύ αυτών και του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο 25χρονος Σέρβος μετακόμισε το καλοκαίρι στο Σακραμέντο έχοντας «προίκα» τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε και, όπως έγινε γνωστό θα αρχίσει ως… 74άρης στο επόμενο 2Κ.

Ο Κρις Σίνγκλετον φαίνεται να διαφωνεί με το κριτήριο της αξιολόγησης του Μπογκντάνοβιτς, αναφέροντας στο νέο «τιτίβισμά» του ότι ο νυν καλαθοσφαιριστής των Κινγκς θα μπορούσε να βαθμολογηθεί είτε με 81 είτε με 82 πόντους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.