ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί ο Λουντ έχει το προβάδισμα αντί του Μουνιέ

Οι λόγοι που ο Φινλανδός φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» με τον Γάλλο εξτρέμ όσον αφορά τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο επικείμενο ματς με την Κέρκυρα.

Γιατί ο Λουντ έχει το προβάδισμα αντί του Μουνιέ

Απομένουν περίπου δύο εικοσιτετράωρα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις εγχώριες διοργανώσεις και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της Κυριακής, διεκδικώντας την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Εβρίτης τεχνικός μάλιστα θα δώσει, όπως όλα δείχνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Ρόμπιν Λουντ για την κάλυψη του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής, προτιμώντας τον 24χρονο Φινλανδό ποδοσφαιριστή από τον Άντονι Μουνιέ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός πως ο Λουντ προέρχεται από δύο «γεμάτα» παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας του, κόντρα σε Ισλανδία και Κόσοβο, ο Ουζουνίδης αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού, διατηρώντας ως εναλλακτική (στο εν λόγω ματς) τον Γάλλο νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής των «πρασίνων» αναμένεται να τοποθετήσει στο βασικό σχήμα τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», αλλά δεν φαίνεται να προτίθεται έτοιμος να πράξει το ίδιο και με τον Μουνιέ, προκειμένου να μην διαταράξει άμεσα την υπάρχουσα χημεία της ενδεκάδας που, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει δομηθεί από την προετοιμασία.

Πάντως, ο Άντονι Μουνιέ φαίνεται να είναι ο πρώτος επιλαχών για την αντικατάσταση του Λουντ σε περίπτωση που ο δεύτερος αγωνιστεί ως βασικός και γίνει εμφανής η κόπωσή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.