ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Eurobasket: Τα ζευγάρια της φάσης των «16» και οι μετέπειτα διασταυρώσεις

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση. Με ποιο ζευγάρι διασταυρώνεται αυτό της Ελλάδας με τη Λιθουανία.

Eurobasket: Τα ζευγάρια της φάσης των «16» και οι μετέπειτα διασταυρώσεις

Ολοκληρώθηκε αισίως η πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ (όμιλοι) όπου και αναδείχθηκαν οι «16» μονομάχοι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την περαιτέρω διάκρισή τους στον θεσμό.

Αναλυτικά οι αγώνες της φάσης των «16»: Γερμανία-Γαλλία, Σλοβενία-Ουκρανία, Λιθουανία-Ελλάδα, Φινλανδία-Ιταλία, Ισπανία-Τουρκία, Λετονία-Μαυροβούνιο, Κροατία-Ρωσία, Σερβία-Ουγγαρία.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (9-10/9) με τους νικητές των οκτώ αναμετρήσεων να προχωρούν σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις στην προημιτελική φάση. Στο «ματσάρισμα» που μας ενδιαφέρει, ο νικητής του Λιθουανία – Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Κροατία – Ρωσία:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ζευγάρια για τους «8»:

Λιθουανία/Ελλάδα – Κροατία/Ρωσία Γερμανία/Γαλλία – Ισπανία/Τουρκία Σλοβενία/Ουκρανία – Λετονία/Μαυροβούνιο Φινλανδία/Ιταλία – Σερβία/Ουγγαρία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...