ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτή είναι το… κρυφό χαρτί του Ρινάλντι στην Ιταλία (pics)

Ο πρώην «πράσινος» φορ δεν θα είναι μόνος του στην Ιταλία. Τουναντίον, θα έχει μαζί του την εκθαμβωτική Καντέλα.

Αυτή είναι το... κρυφό χαρτί του Ρινάλντι στην Ιταλία (pics)

Νέα δεδομένα εμφανίστηκαν στη ζωή του Λαουτάρο Ρινάλντι τις τελευταίες ημέρες, καθώς λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος, ο Αργεντινός επιθετικός άλλαξε ποδοσφαιρική «στέγη», μετακινούμενος από τον Παναθηναϊκό στη Μπρέσια.

Ο Ρινάλντι ευελπιστεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, η οποία ακολούθησε φθίνουσα πορεία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «τριφύλλι», καθότι αποχώρησε δίχως να «ματώσει» έστω και μια φορά τα δίχτυα σε επίσημο ματς.

Στην Ιταλία, ο Αργεντινός θα επιχειρήσει να… αναστηθεί, έχοντας δίπλα του εκλεκτή παρέα! Η σύντροφός του, Καντέλα Ρουγκιέρι, τον ακολούθησε στη γείτονα χώρα και περιμένει πως και πως την επανάκαμψη του Λαουτάρο.

View this post on Instagram

A post shared by Candela Ruggeri (@caleruggeri)

https://www.instagram.com/p/BYwHrzkh84v/?taken-by=caleruggeri

https://www.instagram.com/p/BXBuoa4hbxM/?taken-by=caleruggeri

https://www.instagram.com/p/BW5a21jhI3p/?taken-by=caleruggeri

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.