ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένας πρώην «πράσινος» θα δίνει… οδηγίες στον Ζέκα!

Κρέμασε τα παπούτσια του και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην Κοπεγχάγη.

Ένας πρώην «πράσινος» θα δίνει... οδηγίες στον Ζέκα!

Ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετακομίζοντας στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης.

Μπορεί ο 29χρονος μέσος να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό των «πρασίνων», ωστόσο θα διατηρήσει «δεσμούς» με το «τριφύλλι» έστω και μέσω Δανίας!

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό αφορά τον Μίκαελ Άντονσον. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κοπεγχάγη, ωστόσο αποφάσισε να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να… μετατοπιστεί στην άκρη του πάγκου.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 36χρονος αμυντικός παίρνει… μετάθεση ως βοηθός του κόουτς Στάλε Σολμπάκεν και από εν δυνάμει συμπαίκτης θα γίνει ένας εκ των προπονητών του Κάρλος Ζέκα στον νέο του σύλλογο. Βρε πως τα φέρνει η ζωή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...