ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Φουλάρει για την επιστροφή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το ζήτημα της επιστροφής του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση. Η κρίσιμη εξέταση που έρχεται και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Φουλάρει για την επιστροφή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός παλεύει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τα περσινά πλέι οφ, όταν και υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το τελευταίο διάστημα, ο «Βίγια» έχει μπει για τα καλά σε… ρυθμό επανόδου στους αγωνιστικούς χώρους, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική εξέταση σε περίπου δύο εβδομάδες για να διαπιστωθεί εάν έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του. Εάν η μαγνητική του είναι «καθαρή», τότε θα ενσωματωθεί άμεσα στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του «τριφυλλιού» με τον Παναιτωλικό (24/9).

Μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο «Βίγια» βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση, γεγονός που βοηθά αρκετά ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της επανόδου του στα γήπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...