ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το ματς με την Κέρκυρα

Ποιες οι σκέψεις του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην εκτός αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το ματς με την Κέρκυρα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ελληνικού πρωταθλήματος επανέρχονται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τον Παναθηναϊκό να προετοιμάζεται «πυρετωδώς» για το Κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο νησί των Φαιάκων.

Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να μη χάσουν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και να «ξεκολλήσουν» από τους μηδέν βαθμούς.

Δύο ημέρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει λάβει αποφάσεις αναφορικά με την ενδεκάδα την οποία θα χρησιμοποιήσει, πλην μίας θέσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Κουτρουμπή και τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, δεξιά τον Γιόχανσον και αριστερά τον Νίκλας Χουλτ που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που του είχαν επιβληθεί από πέρσι.

Στον άξονα επιστρέφει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος θα έχει δίπλα του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, με τον Καμπέσας στο δεξί άκρο και τον Λουντ στο απέναντι «φτερό».

Παρά το γεγονός πως ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής προέρχεται από δύο σερί «γεμάτα» ματς με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να του δώσει φανέλα βασικού, έχοντας στον πάγκο τον Μουνιέ που δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος.

Τέλος, το δίδυμο Λουτσιάνο και Τσάβες θα απαρτίζει την «αιχμή» του δόρατος της «πράσινης» επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.