ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τούρτα με ιδιαίτερο μήνυμα για τον Τσάβι Πασκουάλ! (pic)

Δείτε την γενέθλια τούρτα του «εξάστερου» για τον Καταλανό αλλά και το χαρακτηριστικό μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω της.

Τούρτα με ιδιαίτερο μήνυμα για τον Τσάβι Πασκουάλ! (pic)

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκλεισε σήμερα (9/9) τα 45 του χρόνια και, όπως συνηθίζεται, σύσσωμη η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία βρίσκεται στην Καστοριά, έκοψε την γενέθλια τούρτα για τον Καταλανό.

Η τούρτα-υπερπαραγωγή έκανε την εμφάνισή της, συνοδευόμενη από ένα ιδιαίτερο μήνυμα που έγραφε: «Μόνο τα καλύτερα για τους καλύτερους. Χαρούμενα γενέθλια».

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 31.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.