ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προπόνηση το πρωί, Άρης το απόγευμα!

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της στην Καστοριά.

Προπόνηση το πρωί, Άρης το απόγευμα!

Προετοιμασίας συνέχεια για τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Φουλ είναι το «καλεντάρι» του Σαββάτου για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Οι «πράσινοι» αναμένεται να προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό του Άργους Ορεστικού και το απόγευμα (18:30) θα αντιμετωπίσουν τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη, σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Άρης θα είναι η δεύτερη ομάδα η οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο διάστημα της παρουσίας του στη Δυτική Μακεδονία, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί στον δρόμο της Καστοριάς, επικρατώντας με άνεση, όπως δείχνει το τελικό 83-53.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ο Πασκουάλ θα συνεχίσει τις δοκιμές σε πρόσωπα αλλά και στην τακτική, τομέα τον οποίο έχει ξεχωρίσει και στοχεύσει στις τελευταίες του προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...