ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ΕΠΙΚΟ μήνυμα των διεθνών: «Σας γα…με με τον Μίσσα» (pic)

Το επικό μήνυμα που έγραψαν οι διεθνείς στον πίνακα των αποδυτηρίων.

Το ΕΠΙΚΟ μήνυμα των διεθνών: «Σας γα...με με τον Μίσσα» (pic)

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός άκουσε… αρκετά από τους Λιθουανούς Τόμας Πατσέσας και Ζιντρούνας Ουρμπόνας, οι οποίοι τον αμφισβήτησαν με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς τις προηγούμενες μέρες.

Λίγο μετά την σπουδαία νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της «Λιέτουβα», κάποιοι παίκτες της «γαλανόλευκης» θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στον έμπειρο προπονητή, γράφοντας το… επικό «Σας γα…με με τον Μίσσα», δίπλα από τις οδηγίες του τεχνικού τιμ στον πίνακα  των αποδυτηρίων!

Δείτε την ΕΠΙΚΗ φωτογραφία εδώ

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ