ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Κέρκυρα

Η πιθανή ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο αποψινό (20:30) ματς αλλά και το δίλημμα που καλείται να λύσει ο Έλληνας τεχνικός.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Κέρκυρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Κέρκυρα (20:30) έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα τον θέσει σε τροχιά επιτυχιών στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στο νησί του Ιονίου με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Ινσούα, Μουνιέ, Χίλιεμαρκ, Σιλά) στην αποστολή.

Γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, την καλύτερη δυνατή σύνθεση, προκειμένου να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, το οποίο αφορά τη χρησιμοποίηση ή όχι του Άντονι Μουνιέ στην αρχική ενδεκάδα, ή θα προτιμηθεί ο Καμπέσας, με τον νεαρό εξτρέμ από το Εκουαδόρ να διατηρεί πάντως το προβάδισμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, με τον Χουλτ να τοποθετείται στο αριστερό άκρο, τον Γιόχανσον στο δεξί και τους Κουτρουμπή – Κολοβέτσιο να συνθέτουν δίδυμο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα πάρει θέση δίπλα από τον Κουρμπέλη, αριστερά θα αγωνιστεί ο Λουντ, (στα δεξιά ο Μουνιέ ή ο Καμπέσας), με τον Λουτσιάνο να βρίσκεται ένα «κλικ» πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αντρές Τσάβες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.