ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτή η “μαχήτρια” θα ανεβάσει την τηλεθέαση του Survival (pics&vid)

Φαίνεται πως θα κλέψει την παράσταση. Δείτε τις φωτογραφίες.

Αυτή η

Το Survival Secrets ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, οι “διάσημοι” βρίσκονται ήδη στην Κουρούτα, όπως μας ενημέρωσαν μέσω των Social Media και πλέον απομένει να… γνωρίσουμε και τους “μαχητές”.

Μία απ’ τις μαχήτριες είναι εκείνη που φαίνεται πως θα κλέψει την παράσταση στην ομάδα της. Ονομάζεται Μαίρη Παπαδοπούλου, είναι make-up artist από την Ξάνθη και θα είναι μία από τους παίκτες των «Μαχητών».

Τη βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις φωτογραφίες της.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE