ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Η Κέρκυρα ήταν Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός… Κέρκυρα»

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την απόδοση και την ήττα της ομάδας του από την Κέρκυρα (1-0).

Ουζουνίδης: «Η Κέρκυρα ήταν Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός… Κέρκυρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν πραγματικά μια απογοήτευση η εμφάνιση για εμένα, γιατί είχαμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε και να δείξουμε κάποια πράγματα. Αν εξαιρέσεις δυο-τρεις περιπτώσεις όπου κάναμε σωστά κάποια πράγματα, στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κάναμε τίποτα.

Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό, αυτός που φταίει είναι ο προπονητής κι αυτός πρέπει να το διορθώσει. Πρέπει να το αλλάξω γρήγορα αυτό, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μου πως εδώ θα κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής κι όχι αυτά που θέλουν εκείνοι.

Αυτή η εικόνα σήμερα δεν ήταν εικόνα για Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ κακό, πέρα από το αγωνιστικό, να βλέπεις τους παίκτες να παραπονιέται ο ένας στον άλλον. Στη δική μου ομάδα αυτό είναι κάτι που δεν έχει γίνει και πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι έχουν έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ, ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μυαλό των παικτών. Σήμερα αν έβλεπε κανείς το παιχνίδι θα έλεγε πως η Κέρκυρα ήταν Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός… Κέρκυρα, με όλο τον σεβασμό που έχω στον αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.