ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χίλιεμαρκ: «Να ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε…»

Ο Σουηδός μέσος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στην Κέρκυρα και να στρωθούν στη δουλειά προκειμένου να παρουσιάσουν στο εξής ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Χίλιεμαρκ: «Να ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε...»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ:

Για το ματς: «Ξέραμε ότι κάθε παιχνίδι θα έχει τις δυσκολίες. Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε για κάθε πόντο, κάθε παιχνίδι. Εμείς πραγματοποιήσαμε αρκετά λάθη, τα οποία έχουν να κάνουν με τον τομέα της πνευματικής προετοιμασίας».

Για το εάν τα νέα πρόσωπα επηρέασαν την εικόνα της ομάδας: «Ναι υπήρχε κι αυτό το ζήτημα, όμως καθείς από εμάς είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να επικοινωνεί, να βλέπει τον άλλον, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα».

Για τη συνέχεια και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Εμείς όμως δεν έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας και ήδη έχουν φύγει τρία παιχνίδια. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να μπούμε σε πορεία επιτυχιών, ώστε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Στον δρόμο μας είναι ορισμένες κρίσιμες ημέρες, στις οποίες θα πρέπει να γίνουμε μια γροθιά και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορείς να στηριχθείς πάνω της».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εάν μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Αρχικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα όπως είναι, αρχίζοντας από τη διαπίστωση πως είμαστε στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να δουλέψουμε από κοινού, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη, αλλαγή της κατάστασης».

Για το ντεμπούτο του και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο: «Ένιωσα καλά λόγω της εμπιστοσύνης που μου έδειξε ο προπονητής μου, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, εκεί όπου δείξαμε ότι είχαμε καλύτερα πατήματα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα υπέγραψα και μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Πάντως έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αρκετά καλά παιδιά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.