ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν πρόκειται να εμπλακεί κανείς από την οικογένεια Βαρδινογιάννη»

Τι απαντούν άνθρωποι του περιβάλλοντος του Νίκου Βαρδινογιάννη στις φήμες για πιθανή εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δεν πρόκειται να εμπλακεί κανείς από την οικογένεια Βαρδινογιάννη»

Το όνομα του Νίκου Βαρδινογιάννη έχει έρθει τους τελευταίους μήνες στο προσκήνιο, λόγω της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί για την πιθανότητα εμπλοκής του στην «πράσινη» ΠΑΕ, είτε μόνος του είτε από κοινού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πάντως, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Νίκου Βαρδινογιάννη, υποστήριξαν, με δηλώσεις τους στην «Sportday», ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμπλοκής του υιού του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα διοικητικά του συλλόγου, όπως και οποιουδήποτε άλλου μέλους της οικογενείας.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος δεν πηγαίνει καν στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Νίκος. Κανείς από την οικογένεια δεν πρόκειται να εμπλακεί. Τέλος».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...