Ο Σάνι Μπετσίροβιτς εντάχθηκε δύο φορές στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τη μια με… αθλητική περιβολή (2006-2008), όπου και πανηγύρισε το τέταρτο ευρωπαϊκό του συλλόγου (2007) και τη δεύτερη με… κοστούμι, ως βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς (2015/16).

Ο ίδιος αποκάλυψε, με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, ότι η εμπειρία του στο πλευρό του Τζόρτζεβιτς στάθηκε ικανή για να… αλλάξει την κοσμοθεωρία του όσον αφορά το μπάσκετ, καθώς έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του Σέρβου με τους «πράσινους», ο Σλοβένος δεν ανέλαβε κάποιο άλλο πόστο σε άλλον σύλλογο.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού και του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Όταν μπήκα σε αυτή την ιστορία, ήμουν σίγουρος πως θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αν αυτό συνέβαινε πράγματι, τότε η κουβέντα μας σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Έμαθα πολλά εκεί. Kατάλαβα ότι έπρεπε να βάλω την οικογένειά μου στο περιθώριο. Πραγματικά, δεν πίστευα ότι η δουλειά του προπονητή απαιτεί την απόλυτη αφοσίωση ενός ανθρώπου. Έπειτα από μία μεγάλη καριέρα ως παίκτης που η οικογένεια ήταν στο παρασκήνιο, δεν ήθελα να το συνεχίσω. Ήθελα να μείνω στο μπάσκετ, αλλά όχι με κάθε κόστος», ανέφερε ο Μπετσίροβιτς.