ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτούς φέρνει μαζί του στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος

Ποιοι «πράσινοι» θα ακολουθήσουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ.

Αυτούς φέρνει μαζί του στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέλαβε εκ νέου το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ και έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ένα πλάνο ενίσχυσης του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.

Οι πρώτες κινήσεις του «Λύμπε» έχουν έντονο «άρωμα»… Παναθηναϊκού, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προσέγγισε τον φυσιοθεραπευτή των «πρασίνων», Νίκο Καρβουνίδη, τον βοηθό του, Γιάννη Κώτση, αλλά και τον γυμναστή αποκατάστασης, Νίκο Πανουργιά.

Οι τρεις τους αναμένεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, να ακολουθήσουν τον Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ, αφήνοντας τα πόστα τους στον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 279.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ